e-Muhasebe: El ile yapılan bütün muhasebe işlemlerinin ve de hazırlanan belgelerin tamamen elektronik ortamlara aktarılmasıdır.
e-Fatura: Gelir İdaresi aracılığıyla belirlenen ve ya basılı fatura ile beraber aynı yasal niteliklere ve de geçerliliğe sahip olan elektronik belge türüdür.
e-Arşiv Fatura: Genel olarak faturaların ilk kopyalarının, tüketiciler dahil olmak üzere bütün müşterilere elektronik ortamlarda gönderilmesi ve ya faturaların elektronik ortamda saklanmasını sağlamaktadır.
e-Defter: Yıllık olarak noter gözetimlerinde basılacak muhasebe defterleri hesaplarının elektronik ortamda hazırlanması, saklanması ve Gelir İdaresi'ne gönderilmesi işlemlerini sağlayan bir sistemdir.
e-İrsaliye: Kurumların mal hareketinin elektronik ortamda izlenebilmesi amacıyla kağıt ortamda düzenlenen “sevk irsaliyesi” belgesinin, elektronik ortamda düzenlenmesi ve alıcısına elektronik ortamlarda iletilmesi ve muhafaza ibraz edilmesini sağlamaktadır. e-Dekont: Bankalar tarafından kağıt olarak düzenlenen dekontların elektronik olarak düzenlenmesi, saklanması ve kağıt/elektronik ortamda iletilmesine imkan verir.
e-Serbest Meslek Makbuzu: Serbest meslek sahiplerinin mesleki faaliyetlerine ilişkin tahsilatları için düzenlenen makbuzun GİB tarafından belirlenen standartlara uygun olarak elektronik ortamda oluşturulmasını, muhafaza edilmesini ve raporlanmasını kapsayan uygulamadır.
e-Müstahsil Makbuzu: Müstahsil makbuzunun GİB tarafından belirlenen standartlara uygun olarak elektronik ortamda oluşturulmasını, hem kâğıt hem de elektronik ortamda saklanmasını, gerektiğinde iletilmesini ve GİB’e raporlanması işlemlerini içeren uygulamadır.
e-Bilet: Bu sistem Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla belirlenen standartlara uygun biletin elektronik ortamlarda oluşturulması, imzalanması, muhafazası, ibrazı veya raporlamasını kapsayan bir uygulamadır.
e-Adisyon: e-Adisyon uygulaması, adisyon belgesinin elektronik ortamda oluşturulması, saklanması ve ibraz edilebilmesi; aynı zamanda belge ve bilgilerinin Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)’na elektronik ortamda iletildiği uygulamadır.
Süper Entegratör 25 yıllık sektör tecrübesi ve bilgi birikiminin ardından güncel ihtiyaçlara uygun VIP e-dönüşüm hizmeti vermek için kurulmuştur. Dijital dönüşümün en önemli konu başlıklardan biri olan e-Dönüşüm alanında projeler geliştirirken, bu alanda kurumların farklı ihtiyaçlarını karşılamak üzere nitelikli çalışan kadrosu ile dijital dönüşüm yolculuğunda kurumların yanında katma değerli hizmetlerle yer almaktadır.